Sponzori

PLATINASTI SPONZOR

Schrack Technik

Schrack Technik grupa je vodeća tvrtka u području tehnologije, proizvoda i rješenja u energetskoj tehnici, tehnici prijenosa podataka rasvjetnim rješenjima te fotonaponskim sustavima. Umrežavanje, optimiranje i sigurnost u korištenju energije i prijenosu podataka su težište našeg poslovanja. Tvrtka se desetljećima definira kao kompetentan partner za elektrotehniku i to za sve korisnike na području razvoda električne energije niskog napona pokrivajući sklopnu opremu, elektrotehničke proizvode za aplikacije u industriji i zgradarstvu, proizvode rasvjetne tehnologije, proizvode sigurnosne rasvjete, proizvode mrežne tehnologije te fotonaponske tehnologije. Vizija: Biti najbolji i najpouzdaniji partner našim strankama u područjima koje pokrivamo našim proizvodima.

ZLATNI SPONZORI

Klimaoprema

Klimaoprema d.d. vodeći je hrvatski proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore. 40 godina Klimaoprema isporučuje proizvode u mnoge zemlje Europe i Svijeta, o čemu svjedoče mnogi zadovoljni korisnici te brojni izvedeni projekti.

ROCKWOOL® Adriatic

ROCKWOOL® ADRIATIC je poslovna jedinica koja se bavi prodajom i distribucijom izolacije od kamene vune na području južnog europskog ogranka ROCKWOOL Grupe. Glavno područje poslovanja je protupožarna, zvučna i toplinska izolacija za zgrade i industriju.

I.T.V. Murexin

I.T.V. d.o.o. je tvrtka s najdužim iskustvom u industrijskoj proizvodnji vapna u Hrvatskoj. Godine 1993. I.T.V. d.o.o u potpunosti je privatizirana, te je danas u vlasništvu Schmid Industrie Holding iz Wopfinga.

Viessmann

Viessmann grupa je internacionalni vodeći proizvođač sistema tehnike grijanja. Sa 22 proizvodna pogona u 11 zemalja, s predstavništvima u 74 zemlje i širom svijeta 120 prodajnih podružnica Viessmann je internacionalno usmjeren.

SREBRNI SPONZORI

Holcim

Holcim Hrvatska dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih proizvođača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), transportnog betona i asfalta i usluga. Holcim Grupa zapošljava više od 71.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

Schöck

Kao proizvođač opreme za graditeljstvo, tvrtka Schöck Bauteile GmbH razvija, proizvodi i distribuira inovativne građevinske komponente i sustave za betonske i zidane konstrukcije. Ključne kompetencije tvrtke Schöck su u područjima toplinske izolacije i zvučne zaštite u novogradnji.

Weishaupt

Weishaupt je u svjetskim razmjerima jedan od vodećih u tehnici izgaranja.  Oslonite se na Weishaupt – 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Weishaupt. To je pouzdanost.

Knauf Insulation

Knauf Insulation je jedan od od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji.

BRONČANI SPONZORI

 

Vaillant Planetaris Centrometal Mediacom
Bosch Panasonic Wienerberger Farmacell
Trox Technik Janaf Domus Plus VMD Promet
Montelektro Plastform Sika Knauf
 Invent-pro Piraex Velux  Bau ing expert