Blog

|BUS 2019| Pregled ovogodišnje konferencije

Budućnost ugodnog stanovanjaBUS je konferencija primarno namijenjena studentima, ali otvorena je i za sve one koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Na projektu mjesecima prije marljivo rade naši timovi studenata unutar Udruge (predavanja, financije, protokol, marketing i dizajn) na čelu s voditeljem projekta ne bi li na ovaj način ostalim studentima kroz različita predavanja približili aktualne teme iz područja kojima se Udruga bavi.

Ove godine 18. svibnja na Arhitektonskom / Građevinskom fakultetu po 8. put uspješno je ostvarena još jedna ovakva konferencija – BUS 2019.

Na održanoj konferenciji naglasak je bio na temi BIM-a – Building information model, a predavanja su kao i dosadašnjih godina bila podijeljena u tri tematska bloka kako bi se istovremeno dotaknuli različitih struka te zadržali naglasak na interdiscplinarnosti.

Ovogodišnji tematski blokovi:

  • 1. blok – Moderna rješenja
  • 2. blok – Integracija BIM-a
  • 3. blok – Ususret budućnosti

Uz zanimljiva i dinamična predavanja, sudionici su kroz stanke za kavu, te na kraju ručak, imali priliku za networking te stjecanje novih poznanstava.

Uz posjećenost koja je i ove godine bila visoka, o vrijednosti ove konferencije svjedoči i veliki broj tvrtki, portala te časopisa koji su je podržali. Organizatori i ove godine nisu zaboravili nagraditi sudionike pa su sretni dobitnici osvojili pretplatu na stručni časopis EGE te dobili priliku proći modul edukacije GBCC-a, okušati se na Zipline-u Šibenik i imati dobar provod u Muzeju iluzija.

Ovim putem zahvaljujemo svim partnerima i predavačima na podršci i pomoći pri organizaciji još jednog uspješnog projekta konferencije BUS!

Više o održanom projektu na društvenim mrežama SUPEUS-a, kao i na službenoj stranici projekta BUS: https://bus.supeus.hr/

About Web Team