Blog

|PARTNER| GEALAN – jedan od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata

 

GEALAN jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Poduzeće je osnovano davne 1921. godine, s preradom plastike počinje 1956. godine što joj 1988. godine postaje glavna i jedina djelatnost u poslovanju. Sjedište poduzeća nalazi se u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj, u gradu Oberkotzau.

GEALAN Tanna, u saveznoj pokrajini Thüringen, mjesto je gdje se proizvode i skladište profili izuzetne njemačke kvalitete. Centar za tehničku izobrazbu, ispitivanje i provjeravanje profila, GEALAN TECHNIKUM nalazi se u mjestu Döhlau gdje posluje već 24 godine.

U sklopu poduzeća osnovana je marketinška agencija GEALAN Dienstleistung GmbH (GDL) koja je specijalizirana u području oglašavanja i marketinga, ali raspolažu i odgovarajućom stručnosti kod prijenosa znanja te ciljanim školovanjem savjetuju kupce i djelatnike u području prodaje. Njihova prednost: detaljno poznavanje tržišta prozora i vrata.

Znamo da su dobro osposobljeni djelatnici odlučujući su faktor uspješnog poduzeća, stoga je investiranje u njihovo znanje prednost vašeg poduzeća. U želji da svojim partnerima i djelatnicima omogući veće znanje, zainteresiranost i poboljšanje kvalifikacija, osnovali smo GEALAN Centar budućnosti. Centar Vam nudi stručne seminare o prozorima, ali i o marketinškoj i prodajnoj podršci. Naši predavači pružaju Vam kompetentne i praktične informacije struke o fizici, pravu, marketingu i prodaji.

 

GEALAN – njemačka kvaliteta svjetskog dosega

Uz pomoć naših podružnica, raspoređenih u devet europskih zemalja, u mogućnosti smo se adekvatno posvetiti svakom poslovnom partneru. Kroz nit vodilju poduzeća dolazi do izražaja kako shvaćamo našu orijentaciju prema radu i rezultatima te je ona ujedno i temelj za naš svakodnevni rad u grupi GEALAN. Ona obilježava i našu suradnju s domaćim i inozemnim partnerima.

Nastojimo konzekventno ostvariti profitabilni rast s ciljem da trajno povećamo vrijednost poduzeća. Radi ostvarivanja ovog cilja svjesno i kontinuirano rastemo u svakom pojedinom poduzeću, ne ispuštajući pritom iz vida svijest o troškovima. Stoga na području čitave grupacije permanentno preispitujemo i konzekventno optimiziramo poslovne procese.

 

GEALAN razvija inovacije i definira nove trendove u izradi prozora i vrata.

U zadnjih dvije godine GEALAN je uveo na tržište cijeli niz inovativnih proizvoda koji omogućuju da se na jednostavan i relativno povoljan način proizvode energetski učinkoviti prozor i vrata koji zadovoljavaju standarde za pasivne kuće, te tako omogućio primjenu takvih proizvoda na tržištima gdje se standard gradnje još nije približio zahtjevima europskih zemalja, a u budućnosti sigurno bude.

Naše inovacije uključuju:

  • STV® – sustav sa samoljepljivom trakom za izradu velikih prozorskih elemenata
  • IKD® – intenzivna izolacijska jezgra za izuzetna toplinska svojstva
  • acrylcolor – jedinstvena tehnologija površine vrlo otporna na sve vanjske uvjete
  • GEALAN S 9000 – svestrani kombi sustav za zadovoljavanje najtežih zahtjeva
  • GEALAN-KUBUS® – sustav prilagođen modernim niskoenergetskim objektima s više stakla
  • GEALAN-LUMAXX® – sustav uske širine okvira za do 25% više udjela stakla i svjetlosti
  • GEALAN-SMOOVIO – inovativni klizni sustav dosad neviđenih performansi

Kao ekološki osviješteno poduzeće gotovo svi proizvodi iz PVC umjetnih materijala koje GEALAN proizvodi su 100% reciklirajući i moguće je više puta iz određenih proizvoda sačiniti nove, što GEALAN u praksi i čini kako bi doprinijelo očuvanju okoliša.

Više informacija možete pronaći na:

 

About Web Team