Blog

[POSAO] HEP ESCO d.o.o. traži Pripravnika!

hep-esco-logo-20120302150355447HEP ESCO d.o.o. je tvrtka u vlasništvu HEP grupe koja razvija, provodi i financira projekte energetske učinkovitosti na tržišnom utemeljenju. Kratica ESCO, Energy Service Company, u svijetu je prepoznatljiv naziv za tvrtke koje pružaju cjelovite energetske usluge. Usluge obuhvaćaju razvoj, izvedbu i financiranje projekata na način da se povrat investicije ostvaruje kroz uštede u troškovima za energente i održavanje.

U Sektoru za sustavno gospodarenje energijom zapošljavamo Pripravnika (m/ž).

Opis radnog mjesta: Prema planu aktivnosti Sektora, razvijene su nove usluge gospodarenja energijom, optimizacije potrošnje energije, uvođenja automatske regulacije, stalnog nadzora nad potrošnjom energijom te uvođenje daljinskog očitanja. Pripravnik bi bio uključen u sve navedene aktivnosti Sektora, kao i razvoju softwarea za sustavno gospodarenje energijom, ESCO Monitor®.

Organizacijska jedinica: Sektor za sustavno gospodarenje energijom

Mjesto rada: Zagreb

Uvjeti: VSS, dipl. inženjer elektrotehnike ili drugi odgovarajući akademski i stručni naziv sukladno Zakonu o akademskim i stručnim nazivima

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci

Broj izvršitelja: 1

Poželjni uvjet: smjer automatika

Pripravnicima nudimo mogućnost rada u korporativnom okruženju velike i ugledne inženjerske tvrtke, stručno mentorstvo te kontinuirano usavršavanje.

 

Rok za podnošenje ponuda: od 01.09. do 09.09.2016. godine.

 

Ponudu s dokazima o ispunjavanju svih traženih uvjeta koja treba uključivati:

  • životopis
  • motivacijsko pismo
  • dokaz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz kojeg je vidljivo da kandidat nema formalnog radnog staža u zvanju za koje se školovao – ne stariji od 30 dana
  • presliku diplome

dostaviti na adresu:

HEP d.d., Sektor za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 37, uz naznaku “PONUDA ZA PRIPRAVNIKA VSS, dipl. ing. elektrotehnike – 530/2016 N”.

Poslodavac zadržava pravo poništiti oglas ili ne prihvatiti niti jednu zaprimljenu ponudu.

Napomene:

  • Nepotpune (ponude bez dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta) i nepravovremene ponude neće biti razmatrane.
  • Dokumentacija se ne vraća te je stoga dovoljno priložiti preslike potrebnih dokumenata.
  • Sve detalje vezane za daljnji tijek postupka izbora kandidati iz oglasnog postupka dobit će isključivo elektroničkom poštom te je stoga e-adresu obvezno navesti u životopisu.

.