Blog

Go Green in the City natjecanje

GGIC web

Rueil-Malmaison (Francuska), 13. ožujka 2017. – Schneider Electric, globalna kompanija specijalizirana za upravljanje energijom i automatizaciju, upravo je sedmu godinu zaredom predstavila natjecanje Go Green in the City. Riječ je o globalnom godišnjem natjecanju namijenjenom studentima poslovnog upravljanja i tehnoloških znanosti s ciljem promicanja inovativnih ideja upravljanja energijom za pametne gradove.

  • SchneiderElectric ovime potiče inovativnost nadarenih mladih inženjera i budućih poslovnih lidera
  • Broj sudionika svake je godine sve veći, što pokazuje zanimanje studenata za pronalaženje „zelenih“ rješenja za ekološke probleme

U razdoblju od 13.2 –  12.5.  ove godine natjecanje će biti otvoreno za sve preddiplomske i diplomske studente poslovnog upravljanja i tehnoloških znanosti te studente na poslijediplomskim specijalističkim studijima iz poslovnog upravljanja (MBA) iz cijeloga svijeta.

Od studenata se očekuje da predaju studiju slučaja koja ilustrira njihove zamisli o inovativnim rješenjima za upravljanje energijom u gradovima. Studenti mogu izabrati jednu od 4 osnovne teme poslovnih izazova kompanije Schneider Electric

–       strategija i tehnologija,

–       energetska učinkovitost rješenja za hlađenje,

–       skladištenje energije,

–       te integrirani urbani energetski sustavi ili na bilo koju jedinstvenu zamisao o prelasku na ekološko djelovanje.

Više potražite na sljedećem linku:

www.GoGreenInTheCity.com