MI U BROJKAMA


149

ČLANOVA UDRUGE

3600+

STUDENATA SUDIONIKA

29

PROJEKTA

Projekti

Što drugi kažu o nama

"Pohvale.. Svaka čast, meni je bilo super. Osjećala sam se kao na jednoj od TED-konferencija!"


"Organizacija je bila izvrsna, pogotovo organizacija ručka. :-) "

"Odličan tim studenata, odlična organizacija i gosti. Sve pohvale!"

"Kad dođeš na predavanje isključivo sa željom da nešto novo čuješ i naučiš, a odeš s njega sa željom da to naučeno pretvoriš u stvarnost, onda vrlo brzo postane jasno da subotnji dan nije bio potraćen."

"Nemam apsolutno niti jednu kritiku, sve je bilo odlično organizirano i svaka čast! A o hrani da ne govorim :) Imate podršku od mene i budite sigurni da ću se pobrinuti da što više mojih kolega čuje za vas. :) !

"Predavanja nisu duga, kratka i jasna, raspoređena u raspored koji nije prenaporan. Svaka pauza je točno isplanirana i stavljena u pravo vrijeme kada treba predah. Program je vremenski realiziran kako je i planiran, tako da nije bilo kašnjenja i oduživanja. Svaka čast na dobroj organizaciji."

"Sve pohvale za organizaciju seminara! Seminar je bio odličan, a rad Supeusa je zbilja sjajan i hvala im na silnom trudu koji ulažu u sve projekte!"

"Prvi susret sa udrugom, i ostala sam pozitivno iznenađena. Sve pohvale mladoj organiziranoj skupini. Sretno u daljnjem radu, i nadam se prisustvu u narednim seminarima."

"Za Udrugu imam samo pohvale, odlična organizacija zanimljivih i korisnih predavanja koja privlače studente. Svaka čast!"